Sütemény recept, receptek

    Tippek, trükkök süteményekhez
     
    Ha sütemény elkészítése valakinek nem sikerül, az nagyon bosszantó tud lenni, és sokat gondolkozunk rajta, mi lehet ennek az oka. Következő oldal ajánlatunk a sütéssel kapcsolatosan felmerülő problémákkal foglalkozik és ad tanácsokat.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hasznos tanácsok sütemények készítéséhez
     
    Minden háziasszony azt szereti, ha a sütemény, amit olyan nagy gonddal előkészített, első sütésre sikerülne, nem menne kárba a munkája, hiszen annál bosszantóbb nincs is. Ez az oldal hasznos tanácsokat, tippeket ad sütéshez.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tanácsok kezdőknek és haladóknak sütéshez
     
    Tanácsok kezdőknek és haladóknak sütéshez. Az oldalon sokféle sütemények elkészítési módjával ismerkedhetünk meg. Többek közt az oldal bemutatja a süteményekhez szükséges hozzávalókat, illetve tippeket és tanácsokat is kapunk hogyan csináljuk.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hasznos tippek piskótatészta készítéshez
     
    A piskótás sütemények nem csak nagyon ízletesek, hanem finomak is, és nagy előnyük, hogy nagyon sokféle képen variálhatók. Elkészítendő tortáinknak is lehet akár alapja is, de finom tekercseket is készíthetünk belőle.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sütési tippek kezdőknek, haladóknak!
     
    Úgy tartják, kétféle háziasszony létezik. Aki nagyon szeret sütni, és szinte mindent meg tud csinálni, illetve aki nagyon szeret főzni. De olyan is van, aki mind a kettőt, tehát a sütést és a főzést is nagyon szereti és jól csinálja. De valljuk be, hogy senki sem úgy kezdi a sütést vagy a főzést, hogy minden elsőre sikerül. Ezen az oldalon sok jó tanáccsal találkozhatunk a sütéssel kapcsolatosan.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Minden ami a tortadíszítéshez kell
     
    Ki ne szeretné ha az oly sok munkával elkészített tortája, a lehető legjobban sikerülne? Ez az oldal bemutatja, hogy miután elkészítettük a tortánkat, hogyan díszítjük fel őket. Bemutatja hogyan kerülhetjük el a problémákat.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sütési tippek
     
    Kuglófot, süteményt úgy tudunk könnyen kiborítani a sütőformából, ha előtte kis ideig vízgőz fölött tartjuk a formát. Gyümölcsösebb íze lesz, ha víz helyett multivitamin-, vagy narancslevet keverünk a tésztába. Ehhez hasonló tanácsokat kaphatunk sütéshez az oldalon.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hogyan használjuk fel az epret süteményekhez
     
    Az eper egy olyan gyümölcs, amit szinte mindenki szeret, és nagyon sokféle módon felhasználhatjuk. Sütemények, torták készítéséhez is az egyik legkiválóbb alapanyag. Hogyan használhatjuk fel a legjobban, ehhez kaphatunk hasznos tanácsokat a következő oldalon.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Húsvéti kalács Kossuth kifli Habroló készítése, receptje Habos isler Darázsfészek elkészítése, receptje Sakktábla szelet videó recept (Checkerboard Cake) Mákos guba Mézes sült mákos guba Mézeskalácsos cupcake narancskrémmel Mézeskalács recept Linzer csillag recept Velencei álom Gesztenyés mascarponés sütemény Gyümölcs kenyér Szalagos fánk készítése Túrós táska Hozzávalók
• 3 csomag vaníliás cukor
• 3 evőkanál kakaópor
• 5 dl tej
• 6 evőkanál kristálycukor
• 3 dkg élesztő
• 15 dkg margarin (vagy vaj)
• 2 tojás sárgája
• 2 evőkanál olaj
• 60 dkg liszt
• só
• 2 dkg vaj tepsi kikenéséhez Régi hagyományos kalácssütés Kürtőskalács-Chimney cakes-Schornstein Gebäck Házi krémes Piskóta készítése Hozzávalók
• 70 dkg háztartási keksz
• 20 dkg porcukor
• 3 dl tej
• 10 dkg dió
• 1 RÁMA margarin
• 6-7 evőkanál kakaó (ajánlott: Holland kakaó)
• 1,5 dl rum

Hozzávalók kb. 32 darabhoz:

- 600 gramm finomliszt
- 8 db tojás sárgája
- 100 gramm teavaj
- 30 gramm élesztő
- 3 dl tej
- 50 gramm porcukor
- 2 evőkanál rum (vagy aroma)
- 1 csipetnyi só
- 1 db citrom
-  2 csomag vaníliás cukor
- 0.5 liter olaj

Hozzávalók:
• 2 csomag PETIT keksz (vagy rosszabb esetben háztartási keksz, de nem ajánlott)
• 3 csomag vaníliás puding
• 8 dl tej
• 35 dkg porcukor
• 1 db margarin, + ¼ margarin a csokimázhoz
• 5 dl tejszín
• 1 csomag habfixáló
• 1 csomag zselatin fix
• 3 evőkanál kakaó
336
Untitled Document